Bullar
Kardemumabulle
Klassisk kardemummabulle
Kanelbulle
Klassisk kanelbulle med pärlsocker
Sockerkringla
Karlspaderkringla med muscovadosocker. Penslas med brynt smör och rullas i socker
Hallonbulle
Kardemummabulle fylld med mandelmassa och hallon. Toppas med flagad mandel och citronglasyr
Pajbulle
Vetedeg fylld med vanilkräm med vit choklad (växtbaserad choklad från malmö chokladfabrik) och rabarberkompott. Toppas med kanelcrumble
Pekanbulle
Kavlad bulle fylld med farinsocker och pekannötter. Tänk morningbun 2.0!
Kransar
Kanelkrans
Klassisk kanelkrans med pärlsocker. Beräknad för 6-8 pes.
Hallonkrans
Kardemummadeg, fylld med mandelmassa och hallon. Toppas med flagad mandel och citronglasyr.
Kakor
Ros-mumma
Vid det här laget så är det en Aprilklassiker. För säsongen en mandelkaka rullad i rossocker. En perfekt mumsbit!
Bagarkondis
Morotskaka
Morotskaka med färskostkräm
Mariaboll
Choux au craquelin fylld med gräddkräm (lättvispad grädde + vaniljkräm) och rabarberkompott. Toppas med inkokt rabarber